Tuesday, 13 March 2012

WELCOME TO MY BLOG!

Hey everybody,
Aiman nak ucapkan selamat datang ke blog baru aiman so aiman hope korang
enjoy dengan blog and any event,schedule and latest photo aiman akan post kat 
sini jugak . so kepada fans yang support aiman sila lah  follow blog aiman tak seberapa 
ni , i'll try the give the best for your all okay.

Selain tu kat sinilah tempat aiman nak luahkan perasaan and kat sini korang boleh kenal aiman 
dengan lebih rapat lagi.okay and kat bawah ni korang semua boleh tahu detail pasal aiman sikitlah okay .


nama : muhammad aiman azli bin aziz

tarikh lahir : 3 april 1996

tempat tinggal : kajang

tempat lahir : klang

bilangan adik beradik : saya anak last daripada 9 adik beradik 

tinggi : 157cm

berat : 50kg

hobi : menyanyi,berenang,memancing, main bola,karaoke,shooping,melepak

makan kegemaran : nasi ayam,macaroni cheese

minuman kegemaran : teo ais laici . milo ais 
cita-cita : menjadi seorang pelakon dan penyanyi yang berjaya 

okay cukup untuk buat masa ni , aiman akan update nanti okay .
takpun kalau aiman busy admin yg akan update kan okay .
bye love you all . mwahhhhhhh

No comments:

Post a Comment