Wednesday, 14 March 2012

kawan-kawan seperjuangan !

akak ada dan mamat sepah tinggal kenangan je 
si anak wayang hairi . time shooting bersama
                                                                    adira yayang 
                                                                      caprice ariz
                                                                      awan nano          
man and rahim R2
hafiz , keroz 
haaa yang ni special akak shera


                                                     

Rakan-rakan seperjuangan !

zoey rahman

iwan af selekeh . hahaha
miera
                                                  miera dah mcm tiang tinggi dia . hahah
   my atok amy
                                                               my man raja lawak 
                                                   my shila amzah nama manja cikinot ;)
                                                                 my idola joe flizzow
                                           

CINTA

                                                         maisara ayob
this is my grilfriend maisara ayob . dia yang pertama girlfriend saya yang pankai tundung. korang mesti macam tak percayakan sebab ex aiman nya semua sexy2  cantik2 tapi setakat muka lawa prangai buruk pun tak guna yang penting adalah ke ikhlasan dan ke jujuran .baby i just nak u tahu yang i sayang u sangat -sangat okay walaupun kita  baru kenal tapi i dah start sayang u . i sayang u tak macam i sayang orang lain seriously . so i know dulu i  jahat tapi sejak i dah kenal dengan u semuanya berubah sayang . u sweet sangat sebab suapkan i dlam kereta 
time i tgh drive . time tu malu2 hahahha tapi  semakin hari i dengan u semakin i sayang u  . i tak kesah
orang nak cakap apa pasal i itu semua  i dah lali dah sbb ada orang yang suka ada orang yang tak suka kita
so i kuatkan diri i untuk i tempuh semuanya  yg allah bagi untuk i tempuh semuanya dengan u okay sayang . susah 
senang semuanya i nak hidup dengan u sayang . and i hope kita kekal sampai bila2 okay . i dah tak sangup
nak break2 ni buat sakit hati je .  i nak u paham i macam mana kerjaya i dan i pun paham u
nak SPM this year so i taknak dah gaduh2 ni letih sangat sayang okay . cerita yang dulu tu jangan di 
ungkit lagi okay but masing2 saling paham memahami alhamdullilah kita akan kekal sampai bila2 .
masing2 dah besarkan so jangan nak buat perangai budak2 tak habis2 nak gaduh tak habis2 nak jelous
i paham kadang2 u jelous dengan i tapi i nak u tahu i cuma ada u sorang jea sayang . i dengan peminat
i tak lebih pun sayang fans is fans okay so don't worry i love you so muchhhhhhhh .

Tuesday, 13 March 2012

Tiga kawan dunia akhirat

APIN 

                                                                 I LOVE YOU BRO !

inilah apin kawan saya daripada tadika sampai lah dah besar panjang . dia ni kepala gila2 sikit
saya dengan dia ni dah macam adik beradik dan saya dah anggap dia macam abang saya sendiri
and kiteorang memang tak dapat pisah oh sumpah kalau dia takda bosan nyee hidup ni
 .and rumah apin  dah macam rumah kedua saya dah buat suka hari je sbb mak dia pun dah kenal dari baby lagi kan . ahahahhah apin ni dia dia memang pemalas orangnya tapi dia pandai jalankan tanggung jawab dia dekat dakat family . apin ni lah yang paksa saya buat blog  . pape pun aku sayang kau apin sampai bila2 aku harap kau takkan lupa aku . kau lah kawan aku dunia akhirat susah nak cari kawan macam kau yang susah senang semua sama2 .          
                                                                           

AREP
arep ni adalah adik kepada APIN . dia ni pun kawan yang saya sayang jugak kami bertiga kiranya dulu kuat bergaduhlah . hahah tapi tu semua dulu skrg masing2 dah besar . arep ni dia memang pendiam sikit duduk kat rumah je keje dia  main internet  and dia dengan abang dia APIN tu sumpah pemalu kadang2 rasa nak pijak pun ada . hahah sorry bro kalau kau baca . tapi pape pun kau dengan abang kau lah yang membuat aku tersenyum selalu  . thanks :)

  


                                                                aidil
                                         
aidil ni kawan yang rapat rapat rapat sangat . kawan masa sekolah rendah dulu selekeh je masa time beringus
hahahha dia nilah class mate saya sekarang  . sumpah kalau dia takda dalam class aku mendap gila lah .
dia ni pun banyak beri nasihat yang baik dan saya pun selalu memberi nasihat dekat dia jangan terikut2 sangat kawan2 yang tak elok . i love you aidil !
                                                                       





my tv3 kids awards











nama saya tercalun di dalam my tv3 kids awards wahh syukur dengan apa yang saya usaha
selama ni dan ingin tercalun di dalam anugerah dah tercapai . walau pun saya tak menang tapi
nama saya dah tercalunpun dah cukup baik dah . saya dapat 3 yang terbaik bersama elfyra loy dan mia sara .
tapi kawan2 kamilah bintang yang tak tercalun jangan putus ada kita masih muda banyak lagi peluang dan pada hari itu saya bersama CAPRICE ARIZ membuat persembahan secara live di tv3 :)

hot MAMA !

i love you so much mama !







dulu aku selalu berangan dapat jumpa nora danish ni sebab suka gila tengok
dia dalam tv masa cita puteri 'mari kita enjoy' hahahhahah .
then korang nak tahu macam mana aku first jumpa dia  ?
pehhhh time tu konsert pertama dia datang salam2 dengan kiteorg untuk
berkenalan lah kononnya makan sama2 semua . time tu saya rasa sumpah macam
mimpi sebab dapat jumpa hot mama ni then dah dua bulan kami semua bersama
saya yang paling rapat dengan akak nora . ada satu hari tu hari yang tak boleh saya
lupa dia call sebelum saya tidur dan nyanyikan lagu lelaki ini lagu konsert akhir saya . 
wahhh time tu saya rasa mcm tak percaya gila then dia cakap i love you abang :) 
dan dah habis kamilah bintang ni saya semakin rapat dengan dia 
dan menjadi anak angkat dia wahhhhh seronok nya .
sebab itu saya panggil dia mama dan dia panggil saya abang :)



mereka orang yang saya sayang dan anggap semua macam adik-adik saya
aiman,qistina,dayang,farhan,wani,faisal


            mereka inilah yang banyak tunjuk ajar kepada saya dan rakan2 yang lain . i miss you all :'(



                                                    ini lah cikgu-cikgu vocal tiap-tiap minggu


                                                                   KEROZ NAZRI
                 ini cikgu vocal yang paling aku sayang dalam dunia . hahahha i love youuuuuuuuuuuuuuu !