Wednesday, 14 March 2012

CINTA

                                                         maisara ayob
this is my grilfriend maisara ayob . dia yang pertama girlfriend saya yang pankai tundung. korang mesti macam tak percayakan sebab ex aiman nya semua sexy2  cantik2 tapi setakat muka lawa prangai buruk pun tak guna yang penting adalah ke ikhlasan dan ke jujuran .baby i just nak u tahu yang i sayang u sangat -sangat okay walaupun kita  baru kenal tapi i dah start sayang u . i sayang u tak macam i sayang orang lain seriously . so i know dulu i  jahat tapi sejak i dah kenal dengan u semuanya berubah sayang . u sweet sangat sebab suapkan i dlam kereta 
time i tgh drive . time tu malu2 hahahha tapi  semakin hari i dengan u semakin i sayang u  . i tak kesah
orang nak cakap apa pasal i itu semua  i dah lali dah sbb ada orang yang suka ada orang yang tak suka kita
so i kuatkan diri i untuk i tempuh semuanya  yg allah bagi untuk i tempuh semuanya dengan u okay sayang . susah 
senang semuanya i nak hidup dengan u sayang . and i hope kita kekal sampai bila2 okay . i dah tak sangup
nak break2 ni buat sakit hati je .  i nak u paham i macam mana kerjaya i dan i pun paham u
nak SPM this year so i taknak dah gaduh2 ni letih sangat sayang okay . cerita yang dulu tu jangan di 
ungkit lagi okay but masing2 saling paham memahami alhamdullilah kita akan kekal sampai bila2 .
masing2 dah besarkan so jangan nak buat perangai budak2 tak habis2 nak gaduh tak habis2 nak jelous
i paham kadang2 u jelous dengan i tapi i nak u tahu i cuma ada u sorang jea sayang . i dengan peminat
i tak lebih pun sayang fans is fans okay so don't worry i love you so muchhhhhhhh .

1 comment:

  1. cantik...hahaX..aiman hensem maisara cantik..memang sepadan...hepy always..okey..

    ReplyDelete